Ihonhoito ja kauneus

Hirvensalon apteekissa on kauneushoitola Hirvensalon Ihopalvelu!

Hirvensalon Ihopalvelulla on nyt omat kotisivut www.hirvensalonihopalvelu.fi

Hirvensalon-ihopalvelu

Kauneushoitola Hirvensalon Ihopalvelu palvelee sinua Hirvensalon apteekissa. Valittavanasi on erilaisia hoitoja kasvohoidoista kuumakivihierontaan ja sokerointiin. Tutustu yllä olevasta linkistä Ihopalvelun hoito- ja tuotevalikoimaan. Kosmetologi Helena auttaa sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat hoitotuotteet. Voit myös hemmotella läheistäsi antamalla lahjaksi Ihopalvelun lahjakortin. Kysy lisää ja varaa oma aikasi numerosta 02 2844 660.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa  fb-f-logo__blue_144 instagram_logo_2016-svg

Hoitolasarjat:

hydrafacial-md-logoExuvianceNY2f    websize-websize-logo-my-beauty-my-way-black

environ-stockist

Apteekki- ja hoitolakosmetiikka

Hirvensalon Apteekista löydät laajan valikoiman ihonhoito- ja kauneustuotteita. Asiantunteva henkilökuntamme osaa opastaa sinua valitsemaan oikean tuotesarjan oman ihosi ja hyvinvointisi parhaaksi. Kaikki apteekkituotteet on valittu myymäläämme asiakkaidemme etua silmälläpitäen. Pyrimme palvelemaan asiakaskuntaamme kattavasti ja laadukkaasti.

Ihonhoito

Kaikki ihonhoitotuotteet, joita tarvitset löytyvät meiltä. Apteekistamme löydät tuotteet jotka sopivat eri ihotyypeille kosteuttaen ja raviten ihon luonnollisia mekanismeja. Ihonhoitotuotteet tulevat useissa erikokoisissa pakkauksissa ja merkeissä joista autamme sinua tarvittaessa valitsemaan omasi

Kauneudenhoito

Myös kauneustuotteet ovat helposti löydettävissäsi kauttamme. Tuotevalikoimamme on laaja ja tarjoamme asiakkaillemme vain turvallisia ja testattuja tuotteita. Kaikki kauneustuotteet, joita myymme ovat korkealaatuisia ja tehokkaita.

Meiltä löydät seuraavat tuotemerkit:

Vichy A-Derma Widmer

 Avene La_roche_posaySebamed

 

Yhteistyössä:

ihopalvelu_logo