Palvelut Sinua varten

Tarjoamme apteekkipalveluja monipuolisesti ja kattavasti asiakkaidemme eri tarpeet huomioiden. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista ja rohkaisevaa palautetta koskien apteekkimme monipuolisia palveluja.

Reseptin uusiminen

Halutessasi voit uudistaa reseptisi apteekissamme. Reseptien uusinnasta veloitamme alla mainitun korvauksen.

  • eReseptiuusinta 1 euro / resepti
  • Muut reseptinuusinnat 2 euroa / uusimiskerta

Annosjakelu

Käsin tehtävä annosjakelu esim. dosettiin

  • Aloitusmaksu 7,00 euroa, 2,00 euroa / jaettava lääke / viikko, kuitenkin enintään 15 euroa

Koneellinen annosjakelu

  • Aloitusmaksu 20 euroa, 10 euroa / viikko

Kotiinkuljetus

Voimme tarvittaessa toimittaa lääkkeet myös kotiisi (hinnat alk. 5 euroa). Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kotiinkuljetuspalveluistamme!

Lääkejätteet

Vanhentuneet tai tarpeettomat lääkkeet ovat aina ongelmajätteitä, eikä niitä saa hävittää normaalin jätehuollon menetelmin.

Vanhentuneet lääkkeet ja kuumemittarit voi tuoda apteekkiin asianmukaisesti hävitettäväksi. Jodix-tabletit, Betadine-liuos ja -voide sekä elohopeaa sisältävä kuumemittari on pakattava erikseen, muutoin lääkejätteet voidaan pakata läpinäkyvään pussiin. Pakkaukset (muovi- ja lasipurkit sekä pahvikuoret) voidaan lajitella niille kuuluviin astioihin, joita löytyy tyypillisesti kaikista kierrätys- ja jätteidenkeruupisteistä.

Lääkkeet voi luonnollisesti palauttaa myös alkuperäisissä pakkauksissaan apteekkiin. Pistävät ja viiltävät esineet, kuten mahdolliset injektioneulat tulee aina pakata siten, että ne eivät aiheuta vaaraa. Suositeltavaa on pakata mainitun tyyppiset jätteet esimerkiksi muovipulloon.

Neuvontapalvelut

Hirvensalon apteekin perusajatus on palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti. Tähän liittyen tarjoamme asiakkaillemme lisäapua toimimalla tiedonsaantia helpottavilla tavoilla. Apteekissamme on käytössä lääkehoidon Versa Procuro -seurantaohjelmisto, joka antaa henkilökunnallemme mahdollisuuden neuvoa asiakkaitamme entistä henkilökohtaisemmin ja perusteellisemmin monissa terveydenhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Apteekistamme löydät astma-, diabetes- ja sydänhenkilöt, sekä sairaanhoitajan, jotka ovat perehtyneet tarkemmin oman vastuualueensa sairauksiin ja niiden hoitoon. He palvelevat asiakkaitamme sairauksiin ja lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Todistukset ja muut palvelut

  • Henkilökohtainen ATK-pohjainen lääkitysraportti 5 euroa
  • Schengen todistus 10 euroa / lääke
  • Kuitin uudelleen tulostus 10 euroa
  • Lääkekaappien tarkastukset 45 euroa / h, minimiveloitus puoli tuntia

Laiva-apteekin tarkastukset ->

Apteekin ollessa suljettuna

Apteekin ollessa suljettuna voit jättää reseptisi, puhelinnumerosi ja toivomuksesi toimitettavista lääkkeistä Valintataloon, apteekin oven ulkopuolella sijaitsevaan postilaatikkoon. Samalla voit jättää myös Kelakorttisi tai tuoda sen näytettäväksi viimeistään, noutaessasi lääkkeitä apteekista.

Puhelinnumero on tärkeää jättää, jotta voimme ilmoittaa sinulle tekstiviestillä milloin lääkkeet ovat noudettavissa apteekista. Lääkkeet voidaan noutaa pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos tuote on tilattava, se saadaan seuraavaksi päiväksi, viimeistään kuitenkin kahden päivän kuluessa. Tarvitsemme puhelinnumerosi myös mahdollisia ongelmatilanteita varten.