InBody-kehonkoostumusmittaus

Apteekissamme voimme määrittää kehosi koostumuksen InBody720-kehonkoostumuslaitteella. Mittauspäiviä on säännöllisesti lähes joka kuukausi, mikä mahdollistaa kehonkoostumuksen säännöllisen seurannan. Siten mittaus toimii hyvänä motivaattorina ja tukena esim. painonhallinnassa, kuntoilussa, voimaurheilussa ja yleisesti terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Kehonkoostumusmittaus antaa arvokasta tietoa kehosi rasva-, lihas-, luu- ja mineraalipitoisuuksista. Lisäksi se kertoo painoindeksin, sisäelinrasvan määrän, elimistön aineenvaihdunnan tason ja kehon eri osien tasapainon. InBody-kehonkoostumusmittaus on tärkeä apuväline monien sairauksien (diabetes, monet sydänsairaudet, kohonnut verenpaine) ehkäisyssä ja sairastumisriskin arvioinnissa. Tulosten perusteella voidaan tehdä tarpeellisia muutoksia ruokavalioon ja suunnitella tulevia liikuntaharjoituksia.

Huom! Kehonkoostumusmittaus ei sovi raskaanaoleville tai jos sinulla on sydämentahdistin, keinonivel tai raajaproteesi. Mittaus kestää noin 15 minuuttia ja tulokset käydään läpi heti mittauksen jälkeen.

Kehonkoostumusmittauksen hinta apteekissamme on 20 € tai kolmen mittauksen sarja 50 €

Varaa aika p. 02 2844 660/0207310091

Seuraavat InBody-mittauspäivät:

17.-18.5.

Valmistautuminen mittaukseen:

  • ole syömättä ja juomatta 2 tuntia ennen mittausta
  • vältä alkoholin käyttöä 2 vuorokautta ennen mittausta
  • vältä voimakasta fyysistä rasitusta 12 tuntia ennen mittausta
  • vältä nesteenpoistolääkkeiden ottamista edeltävinä päivinä
  • virtsarakon tulee olla mahdollisimman tyhjä