Loistavat edut kanta-asiakkaille!

Hirvensalon apteekin kanta-asiakkaat saavat nyt entistäkin parempaa ja yksilöllisempää palvelua. Liity nyt, niin saat 10 % edun, jonka voi  käyttää kertaostoksena apteekin tuotteisiin (ei koske lääkkeitä eikä palveluita). Saat jatkossa myös halutessasi henkilökohtaisia tarjouksia ja tapahtumakutsuja sähköpostiisi.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi mobiilissa!

Kanta-asiakkaaksi voit liittyä täyttämällä  sopimuslomakkeen apteekkissa tai lataamalla älypuhelimeesi Minun Apteekkini -sovelluksen. Valitse listalta Hirvensalon apteekki.

Voit liittyä myymälässä tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi

Kanta-asiakkuuden edut:

  • keskittämisalennus oheisen taulukon mukaan (ei lääkeostoista eikä palveluista)
  • paljon vaihtuvia kanta-asiakatarjouksia tuotteista ja palveluista
  • henkilökohtaiset tarjoukset ja tapahtumakutsut sähköpostiin
  • oma älypuhelinsovellus (iPhone, Android) josta näet ajankohtaiset
  • ei erillistä kanta-asiakaskorttia, edut esim. Kela- tai ajokortilla

Ostot ja alennusprosentit kalenterivuodessa alennus
0-50 € 2 %
51-200 € 3 %
201-750 € 6 %
751-1500 € 7 %
1501-2000 € 8 %
2001-2500 € 9 %
>2500 € 10 %

Ostohyvitystä kerryttävät kaikki tuoteostot korvattavia reseptilääkkeitä lukuunottamatta. Ostohyvityskertymään voidaan sisällyttää koko perheen ostokset, kunhan perheenjäsenet on rekisteröity kanta-asiakasjärjestelmään ja muistatte asioidessanne näyttää Kela-korttinne kassalla.

Hyvä kanta-asiakkaamme, kerrothan meille miten voisimme kehittää kanta-asiakasohjelmaamme tai kanta-asiakkaillemme tarjottavia palveluja. Palautetta voit meille lähettää kätevästi näiltä sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Alla voit tutustua Hirvensalon apteekin kanta-asiakkaita koskevaan tietosuojaselosteeseen, jossa kerrotaan miten, missä ja mitä tarkoitusta varten henkilötietoja käsitellään ja mitkä ovat rekisteröityjen oikeudet.

Tietosuojaseloste kanta-asiakkaat